Ontmoet de RVS-Creations

 Dit zijn de kostuums die gemaakt zijn door Pia Pouwels (beheerder & organisator van RVS-Creations). Deze kostuums worden dan ook door mijzelf gedragen en tot leven gebracht.

 

 

Riandro Velvet-scale 'Junior'

Riandro Velvet-Scale 'Junior'.
Hij is jong, speels en is gek op snoep en zoetigheid. Af en toe misschien een beetje onhandig, maar enorm vriendelijk en knuffelbaar. 

 

 

  Riandro Velvet Scale

Riandro Velvet-Scale.
Deze volwassen, stoere groene draak ziet er misschien niet heel knuffelbaar uit, maar laat je verassen door zijn aardige persoonlijkheid en gave trucs!

 

 

Bubsy Booplesnoot
&
Flopsy Snootleboop

Bubsy Booplesnoot ('Boe-pel-snoet'). Dit wit-grijze konijn is opgegroeid op een kinderboerderij en een echt knuffelbeest! Bubsy houdt ervan mensen een lach te bezorgen en met zijn wiebelende neusje en wipstaart is dat geen moeilijke opdracht.

(Links) 

 

Flopsy Snootleboop ('Snoe-tel-boep'). Flopsy is het bont-gevlekte broertje van het witte konijn Bubsy. Samen zijn ze een onoverwinnelijk team. Flopsy is in tegenstelling tot Bubsy meer verlegen, maar zegt zeker geen 'nee' tegen een knuffel!

(Rechts)

 

 

Cookie de Rottweiler

Deze jonge pup is een echte druktemaker. Cookie is vernoemd naar zijn favoriete eten en doet er alles aan om in bezit van koekjes en snacks te komen. Hou je koekjes dus goed vast, voor je het weet zijn ze weg!

 

 

Vermin Fishtail

Deze Angel-Dragon, zoals ze dit soort ook wel noemen, lijkt in het begin een beetje schuw, maar eenmaal gewend, is dit een echt feestbeest. Vermin houdt van muziek en dansen en is een ideale partner op de dansvloer. Struikel alleen niet over zijn lange staart van ruim 2 meter!

 

 

Flynnt Kangaroo

"G'Day Mate" Deze Australische spring-in-het-veld is een ware grapjas. Maar pas op, als je hem terug probeert te pakken, kan hij soms ook behoorlijk chagrijnig worden. Kom dus niet aan zijn haren of buidel en trek niet aan zijn staart!

 

 


De (gast)entertainers

Alle entertainers die u op evenementen terug ziet, zijn veelal hobbyisten welke het stuk voor stuk geweldig vinden om mensen een leuke dag te bezorgen. Veel van deze entertainers hebben hun kostuum zelf ontworpen en laten bouwen. Sommigen hebben hun kostuums zelfs helemaal zelf gebouwd. 

Sommige entertainers hebben meerdere kostuums en hebben bij ieder kostuum een bepaalde manier van entertainen verzonnen. Zodoende is dus ieder personage die meedoet aan evenementen uniek. 

De gast-entertainers waarmee RVS-Creations samenwerkt, komen uit heel Nederland en niet alleen uit Limburg. Het is dus geheel afhankelijk van reistijd, reiskosten en de beschikbare vrije tijd of de entertainers naar uw evenement kunnen komen.

Spotters

Naast onze entertainers hebben wij ook zogenaamde "spotters" bij ons tijdens evenementen. Spotters zijn het tweede paar ogen die soms nodig zijn tijdens het entertainen. Sommige entertainers hebben namelijk zeer slecht zicht in hun kostuum.

Spotters voorzien de entertainers van water, houden een oogje in het zeil tijdens het entertainen en helpen de entertainers weer veilig terug te komen naar de omkleed locatie wanneer er nood aan de man is. Zij mogen dan ook niet ontbreken tijdens het evenement. Wanneer er toestemming voor is, kan een spotter ook als fotograaf dienen, om zo een paar mooie herinneringen vast te leggen. 


Ontmoet de gast Entertainers

Dit zijn de kostuums van verschillende mensen binnen Nederland welke in samenwerking met RVS-Creations entertainen bij evenementen.

 

 

Duvell

Deze leuke, speelse, blauwe wolf is altijd wel in voor een high five. Duvell's dag is pas compleet, als hij merkt dat hij de mensen om zich heen een leuke dag kan bezorgen.

 

 

Quinny

Quinny is een roze/blauwe hond. Ze is lief, speels en houdt van knuffelen. Verder is ze ook helemaal verzot op suikerspin & snoep. Dit verklaart misschien haar zoete kleuren.

 

 

Ceta Bever

Ceta Bever komt uit de Biesbosch. Hij is een bezige bever en knutselt graag aan van alles, maar hij maakt altijd wel even tijd vrij voor een beverknuffel!

 

Nikoz Blauwkat

Nikoz Blauwkat is een blauw-witte kat, ietwat stuiterig en altijd te vinden voor een beetje kattenkwaad!

 

 

Drex Knuffeldraak

Drex is een vrolijk gekleurde knuffeldraak, die zijn naam maar al te graag waar maakt!

 

 

Maun de Lijger

Als je een leeuw kruist met een tijger, krijg je een lijger. Maun is een lijger en hij komt uit Botswana, Afrika. Maun heeft de grijze manen van een leeuw, maar toch ook de oranje strepen van een tijger! Maar zo gevaarlijk is deze lijger niet;
Hij is eigenlijk heel aaibaar en knuffelbaar!

 

Ivory Labrador

Hoi ik ben Ivory! En dit is mijn vriendje egel! Ik ben gek op spelletjes. En ik hou heel erg veel van botjes en andere spullen om op te kauwen.

 

 

Scraps Raccoon

Scraps is een wat ondeugende wasbeer, die altijd in is voor een geintje. Maar Scraps kan ook erg lief zijn, dan deelt hij graag knuffels uit.

 

 

Marty Manedwolf

Deze reusachtige manenwolf  'oet Twente', genaamd Marty, is een echte knuffelwolf. Laat je niet afschrikken door zijn grote uiterlijk, zijn hartje is namelijk veel groter!

 

Thabo Meerkat

Thabo is een bijdehante stokstaart, die het leuk vindt om mensen aan het lachen te maken. Verder is hij enorm nieuwsgierig en is hij altijd op onderzoek naar nieuwe en leuke dingen.

 

 

Gideon

Gideon is een vriendelijke vos van het platteland. Hij is echt iemand die wilt laten zien dat vossen ook heel gastvrij en vriendelijk kunnen zijn.

 

 

Konijntje Marin

Konijntje Marin houdt van feestjes. Hij doet mee met spelletjes, gaat gezellig op de foto en huppelt vrolijk in het rond. Daarom is hij maar wat blij als hij wordt uitgenodigd om de boel een stukje verder op te vrolijken!

 

Remix

Remix is een jong blauw draakje. Ze is erg speels, houdt van nieuwe vriendjes maken en is soms een beetje gek. Ze is dol op muziek en dansen. Dans jij met haar mee?

 

 

Freya

Dit is Freya, een lief verlegen vleermuisje. Net als alle vleermuizen kan ze wel heel goed horen maar niet goed zien. Daarom draagt ze een grote bril zodat ze altijd haar nieuwe vriendjes kan terug vinden. Ze houd van knuffels en slaat graag haar grote vleugels om je heen. Geef je haar een kusje dan zal ze zeker blozen. Tot snel! Xxx

 

 

Cleo

Cleo is een geniepige en ondeugende fret. Houdt haar maar goed in de gaten, want ze is dol op grapjes uithalen en plagen. Geen zorgen, ze is wel lief hoor. Maar pas op als je haar gaat knuffelen, voor je het weet heeft ze stiekem je spulletjes afgepakt. Natuurlijk als je het lief vraagt krijg je ze ook weer terug.

 

Knibblez de eekhoorn

Knibblez is schattig "klein" eekhoorntje van 2 meter groot. hij houdt van spelen, nootjes, in bomen klimmen en hij maakt graag nieuwe vrienden. Hij zal in ieder geval opvallen tussen de andere kleintjes.

 

 

Sprinkles

Sprinkles is een jonge dutch angel dragon, die behoorlijk verlegen kan zijn, maar eenmaal op zijn gemak komt hij los. Hij houdt van dansen en muziek, knuffels uitdelen en van allemaal zoetigheden zoals donuts er moeten natuurlijk wel Sprinkles op zitten!

 

 

Mieno

Mieno is een hele lieve knuffelige das, die er van houd om lekker te dansen, te tieren en vooral veel plezier te maken. En om bij iedereen een lach op hun gezicht te toveren!

 

Aurin

Deze lieve (rode) panda genaamd Aurin, is dol op knuffels! Elke knuffel maakt zijn dag goed. Hij houdt er ook van om jong en oud een lach te bezorgen, of dat nou alleen is of samen met zijn pluizige vrienden.

 

 

Nafeera

Nafeera is een kleine ondeugende Doberman die altijd klaar staat voor gekkigheid, plezier en natuurlijk knuffels! Met haar grote grijns is ze vaak op pad voor kattenkwaad, om hier en daar een lach tevoorschijn te halen.

 

 

Foxie

Foxie is een klunzig vosje maar doet alles voor een glimlach. Ze is wel een beetje verlegen maar dat mag de pret niet drukken!

 

Minza the Lombax

Minza is een bijzonder maar lief wezentje, een Lombax. Ze is wat verlegen om nieuwe mensen te leren kennen maar wil dolgraag spelen en knuffelen als ze je een beetje heeft leren kennen.

 

 

Xolani

Xolani (zo-la-nie) is een stoere cheetah met een stoere naam. Ze is spontaan en gaat vol zelfvertrouwen elke uitdaging aan. En heel soms is ze ook een beetje ondeugend.

 

 

Angel

Angel is een lieve en vrolijke puppy.  Ze is dol op knuffelen en spelen, ook is ze gek op het eten van koekjes!
Angel heeft kleine vleugeltjes waar ze helaas niet ver mee van de grond komt. 

 

Pantoffel

Deze spring in het veld is een konijntje dat op het eerste gezicht wat rustig en verlegen overkomt. Maar geef hem geen suiker! Dan is deze platvoet niet meer te houden!

 

 

Taoru 

Taoru is een echte puber panda, beetje tegendraads en ja... lui. Is altijd klaar voor een goede plagerij en een grap, maar ook voor een dikke knuffel.

 

 

Rushan The Roo

Rushan is een wat jong kangaroetje; druk, outgoing en klungelig. Juist door deze combinatie kan hij zorgen voor de grootste grijnzen.

 

Jacky de Rat

Een vriendelijke bruine rat die wel van een geintje houdt. Met zijn bruine vacht en een roze rattenstaart, houdt hij ervan om zowel kinderen als hun ouders te vermaken. Hij leert nog steeds trucjes zoals de handstand.

 

Hazel Horse

Hazel is een lieve maar eigenwijze pony die nog wel eens van een grapje houdt en ook graag een knuffel geeft aan iedereen! Maar al is ze soms een beetje stout, ze is wel ontzettend lief en ze houdt van een goeie aai over d'r snuit!

 

 

Mika Wolf

Mika is een lieve blije wolf die er van houdt om mensen aan het lachen te maken, knuffels te geven en een high five. Dus als je haar ziet, kom gerust naar haar toe voor een knuffel!

 

Nio

Nio is een wit, zwart, paars pluizig draakje. Hij is heel nieuwsgierig en een echte praatjes maker. Hij tsjirpt namelijk net als een vogeltje! Ook is hij dol op avontuur!

 

 


Wij nemen afscheid van:

Deze entertainers hebben meegeholpen aan evenementen van RVS Creations

 

 

Bing de Wolf

"Ik neem een lange welverdiende pauze"

 

 

Panda

"Ik ben naar Amerika verhuisd, Tot ooit!"