Ontmoet de RVS-Creations

 Dit zijn de kostuums die gemaakt zijn door Pia Pouwels (beheerder & organisator van RVS-Creations). Deze kostuums worden dan ook door mijzelf gedragen en tot leven gebracht.

 

 

Riandro Velvet-scale 'Junior'

Riandro Velvet-Scale 'Junior'.
Hij is jong, speels en is gek op snoep en zoetigheid. Af en toe misschien een beetje onhandig, maar enorm vriendelijk en knuffelbaar. 

 

 

  Riandro Velvet Scale

Riandro Velvet-Scale.
Deze volwassen, stoere groene draak ziet er misschien niet heel knuffelbaar uit, maar laat je verassen door zijn aardige persoonlijkheid en gave trucs!

 

 

Bubsy Booplesnoot
&
Flopsy Snootleboop

Bubsy Booplesnoot ('Boe-pel-snoet'). Dit wit-grijze konijn is opgegroeid op een kinderboerderij en een echt knuffelbeest! Bubsy houdt ervan mensen een lach te bezorgen en met zijn wiebelende neusje en wipstaart is dat geen moeilijke opdracht.

(Links) 

 

Flopsy Snootleboop ('Snoe-tel-boep'). Flopsy is het bont-gevlekte broertje van het witte konijn Bubsy. Samen zijn ze een onoverwinnelijk team. Flopsy is in tegenstelling tot Bubsy meer verlegen, maar zegt zeker geen 'nee' tegen een knuffel!

(Rechts)

 

 

Cookie de Rottweiler

Deze jonge pup is een echte druktemaker. Cookie is vernoemd naar zijn favoriete eten en doet er alles aan om in bezit van koekjes en snacks te komen. Hou je koekjes dus goed vast, voor je het weet zijn ze weg!

 

 

Vermin Fishtail

Deze Angel-Dragon, zoals ze dit soort ook wel noemen, lijkt in het begin een beetje schuw, maar eenmaal gewend, is dit een echt feestbeest. Vermin houdt van muziek en dansen en is een ideale partner op de dansvloer. Struikel alleen niet over zijn lange staart van ruim 2 meter!

 

 

Flynnt Kangaroo

"G'Day Mate" Deze Australische spring-in-het-veld is een ware grapjas. Maar pas op, als je hem terug probeert te pakken, kan hij soms ook behoorlijk chagrijnig worden. Kom dus niet aan zijn haren of buidel en trek niet aan zijn staart!

 

 


De (gast)entertainers

Alle entertainers die u op evenementen terug ziet, zijn veelal hobbyisten welke het stuk voor stuk geweldig vinden om mensen een leuke dag te bezorgen. Veel van deze entertainers hebben hun kostuum zelf ontworpen en laten bouwen. Sommigen hebben hun kostuums zelfs helemaal zelf gebouwd. 

Sommige entertainers hebben meerdere kostuums en hebben bij ieder kostuum een bepaalde manier van entertainen verzonnen. Zodoende is dus ieder personage die meedoet aan evenementen uniek. 

De gast-entertainers waarmee RVS-Creations samenwerkt, komen uit heel Nederland en niet alleen uit Limburg. Het is dus geheel afhankelijk van reistijd, reiskosten en de beschikbare vrije tijd of de entertainers naar uw evenement kunnen komen.

Spotters

Naast onze entertainers hebben wij ook zogenaamde "spotters" bij ons tijdens evenementen. Spotters zijn het tweede paar ogen die soms nodig zijn tijdens het entertainen. Sommige entertainers hebben namelijk zeer slecht zicht in hun kostuum.

Spotters voorzien de entertainers van water, houden een oogje in het zeil tijdens het entertainen en helpen de entertainers weer veilig terug te komen naar de omkleed locatie wanneer er nood aan de man is. Zij mogen dan ook niet ontbreken tijdens het evenement. Wanneer er toestemming voor is, kan een spotter ook als fotograaf dienen, om zo een paar mooie herinneringen vast te leggen. 


Ontmoet de gast Entertainers

Dit zijn de kostuums van verschillende mensen binnen Nederland welke in samenwerking met RVS-Creations entertainen bij evenementen.

 

 

Duvell

Deze leuke, speelse, blauwe wolf is altijd wel in voor een high five. Duvell's dag is pas compleet, als hij merkt dat hij de mensen om zich heen een leuke dag kan bezorgen.

 

 

Quinny

Quinny is een roze/blauwe hond. Ze is lief, speels en houdt van knuffelen. Verder is ze ook helemaal verzot op suikerspin & snoep. Dit verklaart misschien haar zoete kleuren.

 

 

Ceta Bever

Ceta Bever komt uit de Biesbosch. Hij is een bezige bever en knutselt graag aan van alles, maar hij maakt altijd wel even tijd vrij voor een beverknuffel!

 

Ivory Labrador

Hoi ik ben Ivory! En dit is mijn vriendje egel! Ik ben gek op spelletjes. En ik hou heel erg veel van botjes en andere spullen om op te kauwen.

 

 

Drex Knuffeldraak

Drex is een vrolijk gekleurde knuffeldraak, die zijn naam maar al te graag waar maakt!

 

 

Maun de Lijger

Als je een leeuw kruist met een tijger, krijg je een lijger. Maun is een lijger en hij komt uit Botswana, Afrika. Maun heeft de grijze manen van een leeuw, maar toch ook de oranje strepen van een tijger! Maar zo gevaarlijk is deze lijger niet;
Hij is eigenlijk heel aaibaar en knuffelbaar!

 

Nikoz Blauwkat

Nikoz Blauwkat is een blauw-witte kat, ietwat stuiterig en altijd te vinden voor een beetje kattenkwaad!

 

 

Scraps Raccoon

Scraps is een wat ondeugende wasbeer, die altijd in is voor een geintje. Maar Scraps kan ook erg lief zijn, dan deelt hij graag knuffels uit.

 

 

Thuamas

Is Thuamas een dolle Labrador of een eigenwijze Retriever? Maak dat de hond maar wijs! Met zijn favoriete bot zal hij in ieder geval de boel op stelten zetten!

 

Minza the Lombax

Minza is een bijzonder maar lief wezentje, een Lombax. Ze is wat verlegen om nieuwe mensen te leren kennen maar wil dolgraag spelen en knuffelen als ze je een beetje heeft leren kennen.

 

 

Susan Sloth

Susan is een luiaard zoals je een luiaard kan verwachten. Zacht, knuffelbaar en niet zo heel snel. Knuffelen houdt ze van, maar wees voorbereid, ze duren erg lang.

 

 

Yaijah the Enfield

Yaijah ( ja-ja ) is een vrolijke, enthousiaste en soms wat impulsieve Enfield. Ze heeft een korte concentratie boog en doet vaak eerst voor ze nadenkt. Yaijah houdt van spelen, knuffelen en dansen. Ookal is ze in dat laatste niet zo goed.

 

Valentine

Valentine lijkt misschien erg rustig voor een papegaai, maar kijk goed uit dat hij je niet voor de gek probeert te houden wanneer je even niet goed op let!

 

 

Beatnory de vos

Deze vrolijke paarse vos is altijd wel in voor avontuur. Hij speelt graag een spelletje en staat altijd klaar voor een high-five of een knuffel. Dus kom zeker gedag zeggen als je hem ziet!

 

 

Lutra de otter

Lutra is een echte ontdekker. Hij gaat waar geen otter ooit geweest is. Dit doet hij graag met anderen, durf jij het aan om mee op avontuur te gaan?!

 

Konijntje Marin

Konijntje Marin houdt van feestjes. Hij doet mee met spelletjes, gaat gezellig op de foto en huppelt vrolijk in het rond. Daarom is hij maar wat blij als hij wordt uitgenodigd om de boel een stukje verder op te vrolijken!

 

 

Nafeera

Nafeera is een kleine ondeugende Doberman die altijd klaar staat voor gekkigheid, plezier en natuurlijk knuffels! Met haar grote grijns is ze vaak op pad voor kattenkwaad, om hier en daar een lach tevoorschijn te halen.

 

 

Foxie

Foxie is een klunzig vosje maar doet alles voor een glimlach. Ze is wel een beetje verlegen maar dat mag de pret niet drukken!

 

Xolani

Xolani (zo-la-nie) is een stoere cheetah met een stoere naam. Ze is spontaan en gaat vol zelfvertrouwen elke uitdaging aan. En heel soms is ze ook een beetje ondeugend.

 

 

Klavertje

Klavertje is een lief konijntje die altijd zin heeft in een feestje. En ook al is ze niet altijd goed ter been, is ze een van de eerste die erbij is.

 

 

Kobus

Binnenkort meer!

 

Sprinkles

Sprinkles is een jonge dutch angel dragon, die behoorlijk verlegen kan zijn, maar eenmaal op zijn gemak komt hij los. Hij houdt van dansen en muziek, knuffels uitdelen en van allemaal zoetigheden zoals donuts er moeten natuurlijk wel Sprinkles op zitten!

 

 

Aurin

Deze lieve (rode) panda genaamd Aurin, is dol op knuffels! Elke knuffel maakt zijn dag goed. Hij houdt er ook van om jong en oud een lach te bezorgen, of dat nou alleen is of samen met zijn pluizige vrienden.

 

 

Thabo Meerkat

Thabo is een bijdehante stokstaart, die het leuk vindt om mensen aan het lachen te maken. Verder is hij enorm nieuwsgierig en is hij altijd op onderzoek naar nieuwe en leuke dingen.

 

Fudge

Dit is Fudge een ruim 2 meter lange Dutch angel dragon met een staart die bijna net zo lang is. Hij kan in het begin wat verlegen en terughoudend zijn maar eenmaal gewend komt zijn opgewekte en ondeugende karakter naar boven. Fudge is niet het slimste draakje van stal, hij is snel afgeleid en hij kan ook lekker eigenwijs zijn. Geduld is in ieder geval niet een van zijn sterkste kanten. Ondanks zijn misschien wat intimiderende grootte is Fudge heel zachtaardig en altijd in voor een knuffel!

 

 

Trista

Trista de Lijger is een kruising tussen een leeuw en een tijger. Ze is een beetje verlegen en een echte kat uit de boom kijker. Maar eenmaal op haar gemak is deze Lijger een ontzettend lief en speels poezebeest, altijd in voor wat kattenkwaad en gek op knuffels!

 


Oud gast-entertainers

Hier vind u de gast-entertainers die in het verleden bij evenementen van RVS-Creations mee hebben gewerkt, maar waarvan de kostuums mogelijk verkocht zijn aan een nieuwe eigenaar of te lang inactief zijn geweest binnen onze groep. Mogelijk ziet u deze entertainers niet meer op onze evenementen.