RVS-TV

Volg hier het video kanaal van RVS-Creations. Zowel leuke filmpjes van evenementen als ook grappige mini-video's.


RVS-TV: Choo Choo! The fluffy train!

8 September 2019, Eindhoven

De makkelijkste manier om een stel fluffy beesten van A naar B te transporteren?
Maak gewoon een treintje!


RVS-TV: Meerhoven24, Make-A-Wish 2018

8 en 9 September 2018, Eindhoven

Op 8 en 9 september waren de RVS-Creations Vermin & Flynnt samen met gast-entertainers aanwezig bij de estafette loop Meerhoven24.
Het gezelschap zorgde voor entertainment en een glimlach!


RVS-TV: Stichting Exciting Dreams, Airwish 2018

25 en 26 Augustus 2018, Roermond
Op 25 en 26 Augustus 2018 heeft RVS-Creations met Flopsy, Bubsy en een aantal gast-entertainers de knuffelfactor een graadje hoger gelegd op het Airwish festival in Roermond. Jong en oud genoot van onze enthousiaste knuffelbeesten. Alles was mogelijk. Hieronder dan ook het resultaat! 


RVS-TV: Flopsy - Break Free

30 Juni/1 juli 2018, Twente 
Een konijn, een stofzuiger, en een camera....
Een klein samenwerkingsproject tussen Danny Palic en Pia Pouwels (RVS-Creations).


RVS-TV: DayDreamRide Landgraaf 2018

12 mei 2018, Landgraaf

Tijdens de DayDreamRide in Landgraaf waren Bubsy & de gast-entertainers Panda, Rushan, Thabo, Ceta, Ivory, Duvell. Marty & Jazzy weer aanwezig om de bijzondere passagiers voor en na de rit te entertainen.

Videomateriaal door Yarray Martens & Gio Bouwens, editing door Pia Pouwels (RVS-Creations).


RVS-TV: Entertainers in actie bij 112 on Wheels 2017, Venlo

10 september 2017, Venlo

Samen met zes gast-entertainers was RVS-Creations aanwezig op Greenport Venlo waar het evenement 112 on Wheels plaatsvond. 112 On Wheels wordt georganiseerd voor en door de stichting Wensambulance Limburg.

Videomateriaal door Yarray Martens, editing door Pia Pouwels (RVS-Creations).

 


RVS-TV: Eurofurence Berlin 2017

16/17/18/19/20 Augustus 2017

De jaarlijkse conventie Eurofurence in de Duitse hoofdstad Berlijn is er weer. Riandro Velvet-Scale en Flynnt Kangaroo zijn dit jaar van de partij en maken er een feest van. Hieronder de RVS-TV Short Clip, een muziekvideo gefilmd en in elkaar gemonteerd door Pia Pouwels. Geniet ervan!


RVS-TV: DayDreamRide Landgraaf 2016

4 mei 2016, Landgraaf

Tijdens de DayDreamRide in Landgraaf waren Bubsy & de gast-entertainers Aurin, Nami, Nikoz, Thabo, Ivory, Knibblez, Pinky & Jazzy aanwezig om de bijzondere passagiers voor en na de rit te entertainen.

Videomateriaal door Yarray Martens, editing door Pia Pouwels (RVS-Creations).

 


RVS-TV: Glazen Huis Serious Request Heerlen 2015

22 december 2015, Heerlen

Na een toffe collecteloop in Heerlen centrum werd er door 3FM contact opgenomen om een live interview af te nemen.  Na het interview bezoeken Riandro en Nikoz (als Herman Hofman) het glazen huis, om 3FM DJ Domien Verschuuren van zijn angst voor mascottes af te helpen.

 


RVS-TV: Interview Serious Request Heerlen 2015

22 december 2015, Heerlen

Na een toffe collecteloop in Heerlen centrum werd er door 3FM contact opgenomen om een live interview af te nemen.  Tijdens dit interview leent Herman Hofman het kostuum van Nikoz Blauwkat en neemt het interview af.

 


RVS-TV: Collecteloop Serious Request 2015

19 december 2015, Heerlen

Op 19 december 2015 organiseerde RVS-Creations het eerste evenement in het zuiden van het land. Dit voor het jaarlijks terugkomende goede doel Serious Request van 3FM. in 2015 stond het Glazen Huis in Heerlen, dus het leek ons een tof plan om Limburg eens kennis te laten maken met deze te gekke knuffelbeesten. De collecteloop heeft maar liefst rond €250,- opgeleverd die dag.

 


RVS-TV: Eurofurence Berlin 2014

Voor de allereerste keer gaat Riandro Velvet-Scale naar de jaarlijkse conventie Eurofurence in Berlijn. Een kleine impressie van het gigantische evenement in de hoofdstad van Duitsland. Hieronder de RVS-TV Short Clip, een muziekvideo gefilmd en in elkaar gemonteerd door Pia Pouwels. Geniet ervan!