Winterslaap

Gepubliceerd op 18 november 2018 om 12:24

Met maar liefst 15 evenementen op de teller is het nu tijd voor een welverdiende winterslaap voor onze creaties.
Het was een top jaar voor onze entertainers. Op 4 januari was de aftrap met de KidsFlits Bingo in het LUMC in Leiden, gevolgd door de Hoogvliegersdag in Eindhoven en twee paashaas-evenementen. Bij Daydreamride in Landgraaf pakten we weer groot uit met acht entertainers tegelijk. Ook waren we dit jaar voor de eerste keer aanwezig bij het tweedaagse evenement van Stichting Exciting Dreams, het Airwish festival in Roermond, welk ook een groot succes was. We hopen dan ook dat we komend jaar weer welkom zijn om te entertainen.
Meerhoven24, oorspronkelijk een evenement van onze partner BingEvents welke door omstandigheden enkele van zijn evenementen moest annuleren werd overgenomen door RVS-Creations. Wij werden met open armen ontvangen door de organisatie en maakten er twee topdagen van.
Als kers op de taart waren wij aanwezig bij ons laatste evenement van het jaar, de Hoogvliegersdag in Schiphol. Dit was weer een onvergetelijke dag. Met een prachtige runwayrun sloten we de dag moe maar voldaan af. Check zeker onze foto's van dit onvergetelijke jaar!
Helaas is het nu tijd voor onze winterslaap. Dit betekend dat we in alle waarschijnlijkheid tot medio maart geen evenementen meer verwachten, en het tijd is om de kostuums weer in topvorm te krijgen voordat alle evenementen weer van start gaan. Enkele kostuums hebben slijtage opgelopen en moeten gerepareerd worden.
Verder wil RVS-Creations jullie het nieuws brengen dat er begin volgend jaar een nieuwe creatie bij gaat komen. Momenteel is de nieuwe mascotte 'Riandro' in de maak. Riandro is het boegbeeld van RVS-Creations, maar kon nooit meedoen aan evenementen omdat het kostuum wat er momenteel is, te realistisch is en dus te eng is voor evenementen met (zieke/gehandicapte) kinderen. Daarvoor in de plaats komt er nu een veel vriendelijkere mascotte. Het is de bedoeling dat deze 'cartooney' variant van Riandro volgend jaar dan ook op een aantal evenementen mee gaat lopen om te kijken of dit een beter alternatief is. Natuurlijk zullen Bubsy, Flopsy, Cookie, Vermin en Flynnt ook gewoon worden ingezet. En als een organisatie een specifieke voorkeur heeft, mag dit ook gewoon aangegeven worden.
RVS-Creations wenst jullie hierbij alvast een fijne jaarwisseling en hoopt jullie in 2019 weer te zien, en vergeet niet een bericht in ons gastenboek achter te laten!

Pia / RVS-Creations