Startschot

Gepubliceerd op 1 maart 2019 om 21:03

De lente is weer aangebroken, tijd voor nieuwe evenementen!

Eindelijk is het weer tijd voor een nieuw jaar vol evenementen en entertainment. Heeft u al op onze Evenementen pagina gekeken?
op 30 maart 2019 gaat ons allereerste liefdadigheids-evenement weer van start, namelijk de hoogvliegersdag op Eindhoven Airport.
Hier zal Riandro Velvet-Scale junior zijn debuut tegemoet gaan en samen met Marin het konijn een leuke dag gaan bezorgen aan een paar hele bijzondere hoogvliegers. In april gaan Bubsy en Flopsy natuurlijk weer op pad als paashaas om paaseitjes uit te delen. Op 2e paasdag is Flopsy daarom aanwezig bij streekboerderij Daniken, kom dus gezellig op de foto en zoek de paaseieren die hij verstopt heeft in de buurt van de boerderij.
Een klein maandje later zijn we weer met een grote groep entertainers aanwezig om voor de 4de keer op rij de bijzondere passagiers van de Daydreamride te entertainen. Maar liefst acht entertainers staan die dag klaar, kom jij ook met ze op de foto?
Op 1 juni gaan Riandro Velvet-Scale junior en zijn maatje Duvell naar het vliegveld Maastricht-Aachen Airport in Beek om een lichting nieuwe jonge piloten uit te zwaaien en te knuffelen tijdens de hoogvliegersdag Beek. 
Dan zal er weer een korte pauze van 1½ maand worden ingelast, maar in de zomer en najaars-periode zijn we natuurlijk weer snel terug om meer evenementen te bezoeken en een glimlach op gezichten van jong en oud te toveren!
Hierover later natuurlijk meer.
Heeft u ons ondertussen al ergens gezien of wilt u misschien een leuke reactie achterlaten voor ons? Ga dan naar ons Gastenboek!

Pia/RVS-Creations