Tijd voor een pauze...

Gepubliceerd op 27 juni 2019 om 21:33

We zijn alweer aangekomen op de helft van het jaar 2019.
Vier van de vijf evenementen zijn weer succesvol verlopen. Helaas was het voor Hoogvliegersdag Midden-Zeeland toch iets te warm, waardoor het evenement helaas geannuleerd werd, en er voor een nieuwe datum gekeken word. Veiligheid gaat voorop!
Alle andere evenementen zijn goed verlopen. Daydreamride was weer drukbezocht, en gelukkig was het merendeel van de dag droog. Bij de hoogvliegersdag in Beek was het puffen en zweten, maar ondanks de warmte hebben wij ons weer enorm geamuseerd en heel veel nieuwe pilootjes aan het lachen gemaakt met een knuffel.
Nu zal er ongeveer twee maanden radio-stilte zijn. 
Maar eind Augustus zijn wij weer helemaal terug!
Op 24 en 25 Augustus zullen Riandro Junior & Vermin samen met een aantal gast-entertainers aanwezig zijn bij Airwish in Roermond. Een evenement voor Stichting exciting dreams met helicoptervluchten, muziek, en veel meer.
Op 1 september neemt Riandro Junior drie gast-entertainers mee naar truckrun Weert. Hier zijn wij dit jaar voor de 4e keer aanwezig om met iedereen op de foto te gaan & te voorzien van een knuffel.
Dan is het tijd voor het 2-daagse evenement Meerhoven24. Dit zal helaas het laatste jaar zijn, dus laten we dit afsluiten met een knaller!
Ondertussen zijn we weer bijna aangekomen op een van onze laatste evenementen van het jaar, Hoogvliegersdag Hilversum. Riandro Junior zal ook hier weer een van zijn vrienden meenemen om mee op de foto te gaan en knuffels uit te delen.
Als allerlaatste evenement zal de grote Hoogvliegersdag op Schiphol Airport zijn. Hiervan is nog geen datum bekend. Hou zeker onze Evenementen  pagina in de gaten voor alles wat nog komen gaat en voor nieuwe datums in 2020!

Pia / RVS-Creations