De winterstop

Gepubliceerd op 3 november 2019 om 13:05

De dagen worden weer korter en de winterperiode komt eraan. Alle evenementen zijn geweest, dus tijd voor een pauze.

Dit jaar is RVS-Creations aanwezig geweest bij tien geweldige evenementen. Het record aantal evenementen van vorig jaar breken we helaas niet, maar dat maakt de evenementen van dit jaar niet minder speciaal!
We begonnen ons jaar met de hoogvliegersdag in Eindhoven. Dit was ook meteen de primeur voor Riandro junior. Samen met Marin het konijn maakten deze twee grote knuffels er een top dag van. Een maandje later was het tijd voor ons jaarlijkse paasevenement bij streekboerderij Daniken. Dit jaar was de beurt aan Flopsy om de kinderen een zalig Pasen toe te wensen en met hun op de foto te gaan. Op 18 mei was  weer zover, voor de vierde keer waren wij aanwezig bij de DaydreamRide in Landgraaf. Hier waren we met een groep van zes entertainers om de speciale bezoekers van dit evenement te vermaken en naar hun auto's te begeleiden. Een half maandje later gingen Riandro Jr., Flopsy en Duvell naar vliegveld Maastricht-Aachen Airport. Niet voor een vakantie, maar om de nieuwe piloten van Hoogvliegersdag Beek een knuffel en een leuke dag te bezorgen.
Tussen begin juni en eind augustus was het even rustig, en tijd voor een pauze. Dit was enkel de stilte voor de storm, want 22 augustus was het tijd voor Riandro Jr. en Flopsy om weer aan de slag te gaan. Voor de eerste keer waren we uitgenodigd door stichting hoogvliegers voor Wings of Freedom, een vliegshow evenement. Omdat alle hoogvliegers die in 2018 en 2019 gevlogen hadden met stichting hoogvliegers uitgenodigd waren, was er genoeg te knuffelen! Nog geen twee dagen later waren we met vier entertainers aanwezig bij Airwish in Roermond. Het was erg warm, maar we hebben ons prima vermaakt. Helaas moesten we de tweede dag van Airwish cancellen vanwege de hoge temperaturen. Veiligheid gaat voor, en dit was geen verantwoorde temperatuur om te entertainen. Gelukkig was het op 1 september een beetje afgekoeld. Voor de vierde keer was het tijd voor Truckrun Weert. Riandro Jr. maakte er samen met Thabo, Freya en Aurin een topdag van.
Een weekje later was het tijd voor twee dagen Meerhoven24. Helaas is dit de laatste keer dat dit evenement georganiseerd word, dus gaan we er ook uit met een knaller! Op dag een was de beurt aan Flopsy, Thabo, Angel, Xolani, Gideon, Remix en Trista om de kinderen te knuffelen en de estafette renners aan te moedigen. Op dag twee bezochten Riandro, Thabo, Quinny, Xolani, Gideon, Trista en Hazel het evenement. Alles is super verlopen, en hierbij willen we ook de organisatie hartelijk bedanken dat we erbij mochten zijn. Helaas was het op 14 september tijd voor het laatste evenement van dit jaar. Met super weersomstandigheden gingen Maun en Riandro Jr. naar vliegveld Hilversum om de hoogvliegers te verwelkomen op het vliegveld, knuffelen en op de foto te gaan voordat de nieuwe pilootjes het vliegtuig in stapten, en uit te zwaaien wanneer deze na een lange maar toffe dag naar huis gingen.
Dit was 2019 in een notendop en we kijken al erg uit naar volgend jaar! Graag wil ik alle organisaties bedanken voor hun schitterende dagen en hopelijk tot volgend jaar! Alvast fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toegewenst. 

Pia & Bas / RVS Creations