Covid-19

Gepubliceerd op 19 mei 2020 om 12:00

Heel de wereld is in de greep van Covid-19. 

Dit is niemand ontgaan ook RVS-Creations niet. Je hoort niets anders meer. Op de TV, de radio, zelfs op social media.
De evenementen planning stond al aardig vol. Een paar nieuwe hoogvliegersdagen, en natuurlijk ook de welbekende daydreamride, truckrun Weert en alle andere hoogvliegersdagen. Een tijd waar wij ons als RVS-Creations heel erg op verheugd hadden.
De lachende gezichtjes van de mensen die het als hardste nodig hebben. Maar ook het plezier wat het ons geeft om deze lach te bezorgen. Maar toen kwam Covid-19 om de hoek kijken.
Één voor één werden de toekomstige evenementen geannuleerd. Iedere paar weken was het afwachten op wat onze premier nu weer voor maatregelen zou nemen. Eerst was het maart, toen mei, en nu tot september. Het doet ons enorm veel pijn om al deze topdagen te zien verdwijnen. Maar het is begrijpelijk. Gezondheid gaat voor alles, en dit is nu eenmaal de maatregel die voor ons gekozen is.
Het is enorm pijnlijk om te weten dat alle mensen, groot of klein, die jaarlijks naar dit soort evenementen uitkijken nu door een periode heen moeten van thuis zitten en wachten. Ook voor organisaties is dit absoluut een domper.
Wij hopen dan ook dat alles snel weer zoals het oude gaat worden, en dat we misschien volgend jaar weer van de partij mogen zijn op deze unieke topdagen. Tot die tijd moeten we wachten en hopen dat dit snel voorbij gaat.
Voor iedereen, heel veel liefde, een online knuffel van onze knuffelbeesten & blijf vooral gezond. Hou je taai, we komen er wel!
Hopelijk tot volgend jaar! <3

Pia & Bas / RVS Creations