Speciaal bezoek voor Isa

Gepubliceerd op 19 juni 2020 om 20:00

Het hele corona gedoe eist langzaam zijn tol. Zeker voor de evenementen wereld zijn de maatregelen erg ongunstig. Alle evenementen werden gecancelled en hierdoor viel ik als entertainer ook best in een zwart gat. Er was niets om naar uit te kijken, en mijn hobby viel hierdoor volledig weg.
Maar toen was er een klein lichtje aan het einde van een lange tunnel. Bas nam contact op met de grootste Bubsy-fan van Nederland, Isa. Bubsy en Isa kennen elkaar al sinds 2016. Voor Isa waren deze maatregelen ook niet makkelijk, net als voor Bubsy, Riandro, Cookie en de rest van het pluizige RVS-Creations team.
Als mensen in hokjes worden geplaatst, en het verboden is om elkaar een knuffel te geven, worden mensen verdrietig. Dus dit was het moment om er een speciale dag van te maken.
Bas en Bubsy besloten op visite te gaan bij Isa, en nodigden haar uit voor een fotoshoot  bij kasteel Erenstein in Kerkrade. Isa en Bubsy hebben samen gewandeld, geknuffeld, verstoppertje gespeeld en natuurlijk hele mooie foto's laten maken door Bas. Een hele mooie dag, een speciale dag voor Isa, maar ook voor Bubsy.
Alles voelde weer even normaal, zoals het hoort in het leven. Een knuffel en een glimlach, dat is wat wij momenteel allemaal missen.
→ Naar het foto album

Pia & Bas / RVS Creations