Evenementen 2022

Gepubliceerd op 10 maart 2022 om 17:08

Beste bezoekers van de RVS Creations website, eindelijk is het weer zo ver!
Langzaam maar zeker komen er weer meer en meer datums binnen voor 2022, het lange wachten lijkt eindelijk voorbij te zijn en we mogen weer knuffels uitdelen. We zijn heel blij dat we dit jaar onze agenda eindelijk weer mogen aanvullen met zulke toffe evenementen.
Helaas hebben we afscheid moeten nemen van ons eerste jaarlijkse evenement, De Daydreamride. In verband met privé omstandigheden van de organisatoren kan dit evenement niet langer plaatsvinden. Heel veel sterkte aan de organisatoren die dit evenement leven in hebben geblazen en voor een glimlach hebben gezorgd, wij als entertainers gaan dit zeker erg missen! Toch hopen we dat het evenement ooit door een nieuwe organisatie kan worden opgepakt en als dit gebeurd wij hier weer mogen entertainen. 
Verder hopen we dat we in de toekomst weer veel nieuwe evenementen te mogen toevoegen aan de agenda, en deze vervelende periode achter ons te kunnen laten. 
Als er vragen zijn, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via de contact-pagina of een leuk berichtje achterlaten in ons gastenboek! En neem vooral even een kijkje op onze evenementen-pagina waar we dit jaar te vinden zijn!
→ Naar de evenementen pagina

Pia & Bas / RVS Creations